Konference par profesionālo izglītību Balvos

foto balvi.lv
foto balvi.lv

Balvu novada Dome sadarbībā ar Izglītības ministriju organizēja konferenci „PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS ATTĪSTĪBAS TENDENCES UN IESPĒJAS ZIEMEĻLATGALĒ”, kas notika 10.decembrī Balvu Amatniecības vidusskolā. To atklāja un vadīja Balvu novada Domes priekšsēdētāja vietniece Ināra Ņikuļina, ziņo Balvu novada pašvaldība.

Tajā ar ziņojumiem uzstājās Izglītības ministrijas Profesionālās izglītības un vispārējās izglītības departamenta direktora pienākumu izpildītāja, Profesionālās izglītības nodaļas vadītāja Ina Vārna, NVA Balvu filiāles vadītāja Sandra Kindzule, Balvu novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes vadītāja Iveta Tiltiņa un Ināra Ņikuļina.
Konferencē piedalījās arī Krāslavas, Rugāju un citu novadu pārstāvji, Balvu novada skolēnu, profesionāli tehnisko izglītības iestāžu audzēkņu pārstāvji, izglītības iestāžu vadītāji, pagastu pārvaldnieki, Domes deputāti, sabiedrisko organizāciju pārstāvji, vecāki.

Konferences laikā notika saruna ar tiem 12. klašu absolventiem, kuri pašlaik nemācās un nav iesaistīti darba tirgū, ar nolūku iesaistīt viņus ES projektā, ko realizēs RVT Balvu novadā.

Konferences dalībnieki darba grupās izstrādāja konkrētus priekšlikumus profesionālās izglītības attīstībai Balvu novadā.


Написать комментарий