Sāks veidot rehabilitācijas centru bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem

foto davasapni.lv
foto davasapni.lv

Pagājušajā nedēļā biedrībai “Dāvā sapni” izdevies savākt 10 800 latu ziedojumus, lai turpinātu Bērnu slimnīcas projekta attīstību un sāktu veidot Agrīnās intervences un rehabilitācijas centru bērniem ar garīgās attīstības un uzmanības traucējumiem.

Līdzekļi iegūti labdarības ballē, kuras goda patroni bija šefpavārs Mārtiņš Rītiņš un mūziķe Linda Leen, kas iesaistījās vakariņu norisē un atbalstīja tās ar savu līdzdalību un personiskām speciālbalvām izsolei. Vakariņas apmeklēja arī Bērnu slimnīcas patronese - Valsts prezidenta kundze Dace Seisuma, portālu "Delfi" informēja biedrības pārstāvji.

Lielākā daļa ziedojuma tika savākta dāvanu izsolē un loterijā, kurā ikvienam viesim bija iespēja atbalstīt vakara mērķi - palīdzēt simtiem Latvijas bērnu.

Bērnu slimnīcas Agrīnās intervences un rehabilitācijas centrs nepieciešams, lai bērni ar garīgās attīstības traucējumiem saņemtu augsti kvalificētu speciālistu palīdzību mājīgā un patīkamā vide ar modernu aprīkojumu. Ik gadu šādu mazo pacientu skaits ir aptuveni 900. Tāpēc darbs pie šī centra finansējuma piesaistīšanas turpināsies.

Biedrība "Dāvā sapni" priecājas, ka labdarība Latvijas sabiedrībā kļūst par tradīciju un cilvēku atsaucība ar katru gadu pieaug.
Šī ir sabiedriskā labuma organizācija, kas izveidota ar mērķi, lai Latvijas bērniem būtu pieejamas pasaulē atzītas ārstniecības metodes, un, lai uz vietas šeit Latvijā varētu nodrošināt operatīvu palīdzību.


Написать комментарий