Daugavpils Sambo centra „Singitaj” pārstāvji izcīnījuši vairākas medaļas Pleskavā

foto singitaj.lv
foto singitaj.lv

Šī gada decembra sākumā Pleskavā, Krievijā, norisinājās Starptautiskais sambo turnīrs jauniešiem, kurā piedalījās arī Daugavpils Sambo centra „Singitaj” 1991.-2001.gadā dzimuši audzēkņi.

Centra trenere un instruktore Berenika Kulikova paziņoja, ka daugavpilieši jau otro reizi piedalās šāda veida sambo sacensībās un vienīgie no Latvijas pārstāv mūsu valsti. Jaunieši veiksmīgi pielāgojās pasākuma noteikumiem un izcīnīja medaļas un godpilnas vietas.

Šajās sacensībās Darja Kitele ieguvusi zelta medaļu, Jūlija Stankeviča, Violeta Sokoreviča un Vladislavs Kitels – sudraba medaļas, bet Vladislavs Ivanovs – bronzas medaļu.

Savukārt 7.-9.decembrī vēl divi centra pārstāvji nesa Daugavpils vārdu pasaulē, piedaloties citā nopietnā pasākumā – Starptautiskajā sambo turnīrā, kas notika Viļņā. Antons Sinkevičs un Robins Šnegass cīnījās svara kategorijā līdz 57 kg, un Robins izcīnīja bronzas medaļu.

Daugavpils Sambo centra „Singitaj” audzēkņu priekšā šā gada pēdējās sacensībās, kas brīvdienās notiks Alūksnē. Sacensībās piedalīsies 7 cīkstoņi no Daugavpils, kā arī sportisti no Somijas, Lietuvas, Krievijas un Latvijas. Vēlam veiksmi mūsu jauniešiem!


Написать комментарий