Daugavpils pilsētas domē darbojas svētku labdarības tirdziņš

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Sesto reizi Daugavpils pilsētas domē darbojas Sociālo lietu pārvaldes organizētais Ziemassvētku labdarības tirdziņš.

Divu dienu laikā visi daugavpilieši un pilsētas viesi varēs šeit iegādāties dāvanas saviem tuviniekiem. Pēc tam līdz 21.decembrim tirdziņš darbosies tirdzniecības centrā „Ditton nams”.

Tirdziņā var iegādāties bērnunama-patversmes „Priedīte” audzēkņu izgatavotus egles rotājumus, skaistus eņģelīšus, suvenīrus, eglītes no organzas.

Sociālās aprūpes un rehabilitācijas dienas centra klienti piedāvā savus rokdarbus – ziemā nepieciešamos aksesuārus, piemēram, košus cimdus, siltas zeķes.
Sociālo lietu pārvaldes darbinieki apmeklētājiem piedāvā dažāda veida čūsku figūriņas, kuras ir Jaunā 2013.gada simbols. Valentīna Vorotņikova kā parasti apmeklētāju uzmanību piesaista ar dažāda izmēra auduma lellēm.

Savukārt pirmsskolas izglītības iestāde Nr.26 demonstrē savu audzēkņu rokdarbus – svētku atklātnes, fotogrāfiju rāmīšus, dekora elementus, svečturus.
Dienas centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem tirdziņā piedāvā kreatīvas egles no auduma un čiekuriem, dekorētās pudeles, Ziemassvētku vainagus un citus oriģinālus rokdarbus.

Tirdziņa atklāšanas laikā vicemērs Līvijas Jankovska atzīmēja, ka nepārstāj brīnīties par cilvēku talantiem un fantāziju. „Rokdarbu cena nav norādīta, katrs pats var izlemt, cik tie varētu maksāt. Iegādājoties dāvanas labdarības tirdziņā, mēs ne tikai iepriecināsim tuviniekus, bet arī atbalstīsim apkārtējos. Visa nopelnītā nauda tiks nodota tiem, kuriem it īpaši nepieciešams mūsu siltums un gādība”, - pastāstīja Jankovskas kundze.



Написать комментарий