Maģiskajā datumā – 12.12.12. – pirmo reizi tika reģistrēta laulība uz Daugavpils teātra skatuves

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Tikai viens pāris nolēma reģistrēt laulību uz Daugavpils teātra skatuves šajā gadsimtā pēdējā triju maģisko atkārtojušos ciparu dienā. Trešdien, 2012.gada 12.decembrī, pazīstamais pilsētas teātra aktieris Viktors Jancevičs apprecēja savu izredzēto Anastasiju.

Laulības noslēgšanas ceremoniju vadīja Daugavpils Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Helēna Soldatjonoka, kura novēlēja jaunlaulātajiem dzīvot saticīgi, mīlēt un rūpēties viens par otru slimībā un veselībā. Jaunlaulātie tradicionāli kopā aizdedzināja lielu sveci un apmainījās gredzeniem – mīlestības un uzticības simboliem. Dāvanā viņi saņēma pakavu ar uzrakstu „Daugavpils”.

Atbalstīt un apsveikt jauno ģimeni bija pulcējušies viņu draugi un radi. Pēc jaunlaulāto draugu un viņu liecinieku Olgas un Sergeja Gorbunovu (kuri, starp citu, šogad nosvinēja sudraba kāzas) vārdiem, nedēļas vidus un stipra snigšana netraucēja divu mīlošu siržu laulības reģistrēšanai. Mums pastāstīja, ka jaunais pāris iepazinās restorānā, kurā Viktors piestrādāja par dīdžeju, bet Anastasija strādāja par administratori, un tā bija mīlestība no pirmā acu skata.

Līgavaiņa bērni – 19 gadus veca Aleksandra un 17 gadus vecs Dmitrijs – portālam Gorod.lv pastāstīja, ka no sirds priecājas par tēvu un ir pārliecināti, ka viņš būs laimīgs. Jo īpaši tāpēc, ka laulības noslēgšanai izvēlētā diena tam ir labvēlīga.

Daugavpilī 12.12.12. apprecējās tikai 4 pāri, tostarp šajā dienā gredzenus mija arī „Dautkom” žurnāliste Jeļena Kostigova. Vēl divi pāri reģistrēja laulību ieslodzījuma vietās.

Helēna Soldatjonoka uzskata, ka šāda situācija radās, jo 12.12.12. iekrita darba nedēļas vidū, jo pagājušajā gadā 11.11.11. – piektdien – laulību reģistrēja 12 pāri.

Portāla Gorod.lv redakcija no sirds apsveic visus jaunlaulātos un novēl viņiem mīlestību, mieru, prieku un laimi. Lai jūsu ģimenēs vienmēr ir silti un mājīgi, bet jūsu starpā valda mīlestība un sapratne!



Написать комментарий