rnunama-patversmes ”Priedīte” audzēkņi saņem sponsora dāvanas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

2012. gadā 9. decembrī Bērnunama-patversme ”Priedīte” vadītājs  V. Urbanovičs sagaidīja viesus. Bērnunamu-patversmi ”Priedīte” apmeklēja Daugavpils domes priekšsēdētaja Žanna Kulakova, Lietišķo Sieviešu Apvienības priekšsēdētāja Irina Petersone un SIA „Kantāte” īpašniece, kā arī Lietišķo Sieviešu Apvienības locekle Marina Nikolajeva, kuras Bērnunamam-patversmei ”Priedīte” uzdāvināja aprīkojumu „Skaistumkopšanas salonam”, vēsta Daugavpils pašvaldība.

Viesi apmeklēja nesen atvērto „Mācību virtuvi”, „Skaistumkopšanas salonu”, kā arī radošās darbnīcas un grupas, kur dzīvo audzēkņi. Marina Nikolajeva uzdāvināja „Skaistumkopšanas salonam” daudz profesionālas matu kopšanas piederumus un profesionālu frizieru līdzekļus matiem un ķermeņa kopšanai.

Bērnunama-patversmes ”Priedīte” viesi iepazinās ar frizētavas meistari Taisiju Ručenkovu, kura šobrīd vada nodarbības ar bērniem, kā pareizi kopt seju, ķermeņa ādu un matus, ka arī veido bērniem modernas frizūras, jo frizūra – ir viena no galvenajām cilvēka imidža sastāvdaļām.

Turklāt, šajā Bērnunamam-patversmei ”Priedīte” svarīgajā sanāksmē tika arī plānots šo veiksmīgo sadarbību turpināt.


Написать комментарий