Šonedēļ Līvānos plānots ierīkot slidotavu

foto livani.lv
foto livani.lv

Kā informēja Līvānu novada domes sporta organizatore Mārīte Vilcāne,  pirmdien, 17.decembrī  tiks uzsākts darbs pie  slidotavas izveides Lāčplēša ielā 28, Līvānos  - līdzās „Paspārnes” ēkai, vēsta Līvānu novada pašvaldība.

Tā kā laika apstākļi tam ir atbilstoši (vidējā diennakts gaisa temperatūra ir ap – 10 grādiem) un arī sniega sega ir pietiekami bieza, jau tuvākajā laikā tiks uzsākts darbs pie slidotavas ierīkošanas Līvānos, Lāčplēša ielā 28. Šajā vietā slidotava tiek ierīkota jau vismaz pēdējos 8 gadus. Tā ir populāra aktīvās atpūtas vieta ziemas periodā, vienmēr pilna ar bērniem un jauniešiem, kas slido vai spēlē hokeju. Slidotavu ik gadus palīdz ierīkot SIA  „Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība”, kas uzņemas atbildību arī par laukuma uzturēšanu - attīrīšanu no sniega un ledus seguma atjaunošanu līdz pat pavasarim. Kā informēja Mārīte Vilcāne, slidotava (un vienlaikus arī hokeja laukums, jo tiks uzstādīti arī hokeja vārti) būs pieejama jau šīs nedēļas nogalē, ja vien turpmākajās dienās būs tādi paši laika apstākļi, kā šobrīd.

Līdz skolēnu ziemas brīvdienām ar zemnieku saimniecības „Meža sētas” labvēlību plānots ierīkot vēl vienu publisko slidotavu Rožupes pagastā, minētās zemnieku saimniecības teritorijā uz dīķa, tomēr tam vajadzīgs vēl nedaudz lielāks sals.


Написать комментарий