7 Daugavpils bērnudārzos līdz gada beigām tiks iegādātas virtuves iekārtas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Atšķirībā no konkursa par bērnu gultiņu iegādi, kas noslēdzās nesekmīgi, Daugavpils Vispārējās un profesionālās pārvaldes novembrī izsludinātais iepirkums par jaunu virtuves iekārtu iegādi Daugavpils pirmsskolas izglītības iestāžu vajadzībām, noslēdzies veiksmīgi. Juriste Biruta Višņevska paziņoja, ka iekārtas tiks iegādātas, pateicoties gada beigās ietaupītiem līdzekļiem.

Līgums ar piegādātāju jau noslēgts un līdz gada beigām 7 Daugavpils bērnudārzos tiks piegādātas jaunas virtuves iekārtas – 3 elektriskie katli (tilpums 100 l), 2 elektriskās plītis un 2 elektriskās pannas (tilpums 70 l). Tās ir specializētās iekārtas, kas kalpos ilgu laiku.

Iepirkuma kopējās izmaksas ir 7 530 lati. Agrāk B.Višņevska ziņoja, ka tiks nomainītas iekārtas, kas ir novecojušas un bīstamas. Pašvaldība sen nav finansējusi Daugavpils pirmsskolas izglītības iestāžu virtuves iekārtu maiņu. Tomēr B.Višņevska atzīmēja, ka tas nav pirmais lielais iepirkums, kas pēdējā laikā tika veikts bērnudārzu vajadzībām.

Izglītības pārvalde cer, ka nākamā gada budžets ļaus tirpināt pirmsskolas izglītības iestāžu infrastruktūras modernizāciju.


Написать комментарий