M.Rotko mākslas centra direktors gaida CV no potenciāliem darbiniekiem 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Saskaņā ar Daugavpils pilsētas domes šī gada 27.decembra lēmumu ēka Mihaila ielā 3, kur atrodas M.Rotko mākslas centrs, tiks nodota pašvaldības iestādei ar tādu pašu nosaukumu. 18.decembrī Finanšu komitejas deputāti atbalstīja minēto lēmumu, un Centra direktors Aleksejs Burunovs portālam Gorod.lv paziņoja, ka pašlaik turpinās CV pieņemšana no potenciāliem darbiniekiem.

Šobrīd saņemts ap 60 CV, notiek darba intervijas. Pieteikumi joprojām tiek pieņemti, jo daži Centra darbinieki sāks darbu nevis janvārī, bet vēlāk.

A.Burunovs atzīmēja, ka jo vairāk interesentu pietieksies, jo lielākā iespēja atrast labus darbiniekus, kuri tiks atlasīti ne tikai pamatojoties uz iegūto izglītību, bet arī ņemot vērā viņu zināšanas un prasmes.

Jāatzīmē, ka Centra direktora, projektu kuratoru un direktora vietnieka vietas jau aizņemtas. Tomēr ir vairāki citi labi apmaksāti amati – nākamgad M.Rotko mākslas centrā darba gaitas uzsāks komercpakalpojumu speciālists, izstāžu ekspozīciju kurators, mārketinga speciālists, mākslinieks-noformētājs, sistēmas administrators, mākslas vēsturnieks, mācību projekta vadītājs, 3 ekskursiju gidi, projektu vadītājs, rezidenču administrators, galvenais grāmatvedis, kasieris, 2 tehniskie darbinieki, lietvedis, jurists, fondu glabātājs, 4 uzraugi, kā arī 2 ģērbtuves darbinieki, 6 apkopējas, 2 sētnieki, mikroautobusa vadītājs, santehniķis, elektriķis, restaurators.

Savu CV varat sūtīt uz e-pastu aleksejs.burunovs@daugavpils.lv.


Написать комментарий

Super, Rotko centrs ne tikai mākslas Citadele Latgalē, bet ari 32 jaunas darba viets, ja riktīgi izskaitīju!