Daugavpils Britu klubs iepazīstināja bērnus ar Ziemassvētku svinēšanu angļu tradīcijā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Trešdien, 19.decembrī, „The British Club Latvia” bija organizējis Ziemassvētku pasākumu kluba bērniem. Pusotras stundas laikā bērni spēlējās un jautri pavadīja laiku, kā arī uzzināja par Ziemassvētku svinēšanas tradīcijām Lielbritānijā. Britu kluba vadītāja Veronika Verboviča un viņas palīdzes – Daugavpils universitātes studentes Jeļena Kotčenko un Anna Andiņa, kuras šobrīd iziet praksi klubā, par minētajām tradīcijām pastāstīja septiņpadsmit bērniem vecumā no sešiem līdz deviņiem gadiem.

Neilgi pirms pasākuma sākuma ieradās tā dalībnieki, sasveicinājās ar klātesošajiem angļu valodā un sāka pielaikot maksas un pārģērbties karnevāla kostīmos, izskatoties ļoti organiski kluba izrotātajās telpās.

Kad visi septiņpadsmit bērni bija sagatavojušies svētkiem un ieņēma vietas pie saldā galda, studentes viņu uzmanībai piedāvāja prezentāciju par Ziemassvētku svinēšanas tradīcijām Lielbritānijā. Bērni uzmanīgi klausījās, prezentācijas gaitā izvērtās diskusija, jo bērniem bija ko pateikt – viņi salīdzināja Ziemassvētku svinēšanas tradīcijas Latvijā un Lielbritānijā.

Savukārt vēlāk sākas programmas aktīvāka daļa – bērni spēlēja dažādas spēles, kurās pārbaudīja savas angļu valodas zināšanas, apķērību un veiklību, prasmi strādāt komandā. Svētku programmas ietvaros tika iedegtas Bengālijas uguntiņas, tika dziedātas Ziemassvētku dziesmas angļu valodā.

Svētku pasākuma noslēgumā bērni par aktivitāti tika apbalvoti ar nelielām dāvanām, kuras ar lepnumu rādīja vēlāk atnākušajiem vecākiem. Redzot smaidošus bērnus labā noskaņojumā, arī vecāki bija apmierināti un novēlēja visiem priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu.



Написать комментарий