Par skaistāko sievieti pasaulē atzīta 'Mis ASV'

foto diehardsport.com
foto diehardsport.com

Trešdien, 19. decembrī, Lasvegasā notika prestižā skaistumkonkursa Miss Universe 2012 fināls, un par pasaulē skaistāko sievieti šogad tika atzīta "Miss USA" titula īpašniece – 20 gadus vecā Olīvija Kalpo (attēlā).

Šis bija jau 61. Miss Universe konkurss, un meitenes no 89 valstīm un teritorijām Lasvegasā pulcējās jau no decembra sākuma, piedaloties dažādos konkursos - tika demonstrēti tautastērpi, vakartērpi, intelekts un, protams, ķermeņi.

Otro vietu aiz amerikānietes ieņēma Džanīna Tugonona no Filipīnām, trešā bija venecuēliete, ceturtā - austrāliete, bet piektā - brazīliete.

Kā liecina uzvarētājas anketa konkursa mājaslapā, viņa ir dzimusi Rodailendā, un bez viņas ģimenē vēl ir četri citi bērni. Kuplās ģimenes vecāki ir profesionāli mūziķi, bet pati Olīvija spēlē čellu. Citu savu interešu vidū viņa minējusi kino, muzeju apmeklēšanu, koncertus un vēlmi smīdināt ļaudis.

20 gadus vecā skaistule, protams, sapņo par karjeru kino vai televīzijā, bet par savu skaistuma ideālu viņa nosaukusi Holivudas aktrisi Odriju Hepbernu.

Jau ziņots, ka mūsu kaimiņvalsti Lietuvu šajā konkursā pārstāvēja 19 gadus vecā skaistule no Šauļiem Grēta Mikalauskīte, bet no Igaunijas bija atbraukusi 23 gadus vecā studente Natālija Korņeicika no Tallinas. Latvija šajā konkursā nepiedalījās.

Pagājušajā gadā par konkursa Miss Universe 2011 uzvarētāju kļuva Leila Lopesa no Angolas, no kuras rokām Olīvija saņēma savu skaistuma karalienes kroni, kas gatavots no briljantiem un pērlēm un ir 270 000 dolāru vērts.


Написать комментарий