Daugavpilī top divas slidotavas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils Sporta pārvalde veido divas slidotavas Kandavas ielā netālu no Bērnu un jauniešu sporta skolas. Šeit tiks uzlieta neliela slidotava (13 x 20 metri), kura darbojusies arī iepriekšējos gados, bet blakus – futbola laukuma vietā – tiks izveidota liela slidotava (20 x 40 metri), kura borti būs veidoti no sniega.

Sporta pārvaldes preses sekretārs Nauris Mackevičs portālam Gorod.lv paziņoja, ka šobrīd jau uzlieta ledus pirmā kārta, kopumā tiks uzlietas trīs kārtas. Pēc ledus sagatavošanas atbildīgie darbinieki sekos tā stāvoklim un tīrīs no sniega.

Slidotavas tiks apgaismotas, bet uzvilkt slidas un atstāt mantas varēs sporta skolā, atzīmēja N.Mackevičs.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs paziņoja, ka, šogad darbosies divas slidotavas, papildus slidotavas netiek plānotas, jo tika nolemts neveidot daudz slidotavu, bet uzturēt labā stāvoklī esošās.

Tiek plānots, ka mazo slidotavu pilsētnieki izmantos, lai spēlētu hokeju, savukārt lielā slidotava kļūs par slidotāju iecienītāko atpūtas vietu.

Sporta pārvalde ziņo, ka slidotavu apmeklējums ir bez maksas un aicina visus pilsētniekus interesanti un aktīvi pavadīt brīvo laiku.

Ieeja uz slidotavām ir caur sporta skolu.



Написать комментарий