Nīderlandē nejauši atrod bojāgājušu izpletņlēcēju, kura pazušana nebija pamanīta

foto parachutemobile.wordpress.com
foto parachutemobile.wordpress.com

Kādā laukā Nīderlandē atrasts bojāgājis izpletņlēcējs, kura pazušanu neviens nebija pamanījis ilgāk par nedēļu, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

Nīderlandietis Marks Būgards organizēta pasākuma ietvaros no lidmašīnas izlēcis astotajā decembrī. Viņa ķermeņi kādā laukā netālu no Apeldornas pilsētas šonedēļ nejauši atrada trušu mednieki, ziņo "Sky News".

48 gadus vecais vīrietis ar izpletņlēkšanu nodarbojies regulāri un liktenīgajā dienā kopā ar 16 citiem entuziastiem piedalījies kāda izpletņlēkšanas kluba rīkotajā lēcienā. Policija izmeklē notikušo, bet izskatās, ka nav atvēries ne vīrieša galvenais, ne arī rezerves izpletnis.

Pēc ķermeņa atrašanas atklājās, ka izpletņlēcēju klubs pēc lidojuma nav pārbaudījis, vai visi izpletņlēcēji ir atgriezušies, jo daudzi pieteikuši, ka dosies prom uzreiz pēc lēciena.

Vietējie mediji ziņo, ka Būgards bijis viens no pēdējiem, kurš izlēcis no lidmašīnas. Kāds cits izpletņlēcējs, kurš pazinis bojāgājušo, pieļauj, ka tā ir bijusi pašnāvība. Viņš kā mazticamu uzskata sakritību, ka varēja nenostrādāt rezerves izpletnis, kuram būtu automātiski jāatveras noteiktā brīdī.

Būgards bijis vientuļnieks un pašnodarbinātais, tāpēc neviens policijai nebija ziņojis par viņa pazušanu, skaidro vietējie mediji. Tagad bojāgājušā radinieki esot informēti par notikušo.


Написать комментарий