Rēzeknes novadā atsavinātas nelegālās cigaretes

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vakar, 19.decembrī Kriminālpolicijas biroja darbinieki, pārbaudot kādu transportlīdzekli, tās salonā atraduši nelegālās cigaretes, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Policijas darbinieki, veicot izmeklēšanu agrāk uzsākta kriminālprocesa ietvaros, operatīvo meklēšanas pasākumu rezultātā Rēzeknes novadā, Nautrēnu pagastā apturēja transportlīdzekli, kurā atraduši un atsavinājusi 140 000 cigarešu bez LR akcīzes markām. Tika aizturēts 1974.gadā dzimis vīrietis, kuram piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Policija turpina izmeklēšanu pēc Krimināllikuma 221.panta 2.daļas – kas paredzēts par tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās vai tā izdarīta lielā apmērā, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.


Написать комментарий