Daugavpilī pirmo reizi norisinājās Jauniešu Ziemassvētku biljarda turnīrs

foto BALTIC POWER
foto BALTIC POWER

Svētku brīvdienās Daugavpilī notika Jauniešu departamenta sadarbībā ar biedrību „Biljarda klubs „BALTIC POWER”” rīkotais Jauniešu Ziemassvētku biljarda turnīrs.

Kluba koordinators un viens no turnīra tiesnešiem Genādijs Kaminskis portālam Gorod.lv pastāstīja, ka pirmajās sacensībās, kuras norisinājās Orange Bowling, piedalījās 15 jaunieši vecumā no 14 līdz 25 gadiem. Dalībnieku vidū pārsvarā bija stiprā dzimuma pārstāvji (12), meitenes bija tikai 3.

Sacensības notika visas dienas garumā, tajās piedalījās tikai neprofesionāļi un iesācēji.

Par labākiem kļuva 14 gadus veca Anastasija Kaminska un 21 gadu vecs Artūrs Brokāns, kuri ieņēma pirmās vietas un tika apbalvoti ar piemiņas kausiem.

Otro vietu ieguvēji ir Kristīne Sondore (18 gadi) un Maksims Teležņikovs (16 gadi).

Savukārt Ziemassvētku turnīra „bronzu” ieguva 24 gadus veca Dana Rimvida-Mickeviča un 20 gadus vecs Aivars Guļtajevs.

Neviens no turnīra dalībniekiem netika aizmirsts – visiem tika pasniegtai pateicības raksti.

Labākie turnīra spēlētāji tika aicināti bezmaksas apmeklēt Jauniešu centru, kurā no šā gada rudens darbojas biljarda klubs „BALTIC POWER”.
Pēc Genādija Kaminska vārdiem, šobrīd tajā darbojas ap 10 cilvēkiem, kuri profesionāli spēlē biljardu. Pastāv iespēja, ka šāda veida turnīru rīkošana kļūs par vēl vienu Daugavpils tradīciju, jo pateicoties šiem pasākumiem biljards tiek popularizēts jauniešu vidū.



Написать комментарий