Rīgas “Daugavai” treneru maiņa – Popkova vietā lietuvietis Ļubšis

foto fksuduva.lt
foto fksuduva.lt

Virslīgas klubam Rīgas "Daugavai" starpsezonu periodā notikusi treneru maiņa - vietējo speciālistu Juriju Popkovu nomainījis lietuvietis Virginijus Ļubšis.

Rīgas "Daugava" aizvadītajā sezonā Virslīgā izcīnīja 9. vietu 10 komandu konkurencē un cīņās par palikšanu spēcīgāko sabiedrībā divu spēļu summā ar 4:1 pārspēja 1. līgas komandu BFC "Daugava" no Daugavpils. Starpsezonu periodā Rīgas "Daugavā" notikusi treneru maiņa - labi pazīstamo Juriju Popkovu nomainījis 53 gadus vecais lietuvietis Virginijus Ļubšis.

Ļubšis spēlētāja karjerā bija vārtsargs, bet kopš 1989. gada strādā par treneri un ir vadījis trīs Lietuvas klubus - 18 gadus līdz pat 2007. gadam viņš trenēja Paņevēžu "Ekranas" (divi čempionu tituli), pēc tam Viļņas "Vētra" un līdz pat šī gada vasarai Marijampoles "Sūduva" komandu.

Zīmīgi, ka darbu "Sūduvā" Ļubšis zaudēja pēc neveiksmes UEFA Eiropas līgas pirmās spēles ar Daugavpils "Daugavu" (0:1, pēcāk jau bez Ļubša "Sūduva" tomēr pārvarēja mūsu komandas barjeru). Ļubšis arī atzīts par 2009. gada labāko Lietuvas treneri - toreiz viņš ar "Vētra" prata izcīnīt Lietuvas sudrabu.

Šodien Rīgas "Daugava" jaunā trenera vadībā aizvadīja pirmo treniņu. Sportacentrs.com drīzumā sazināsies ar Rīgas "Daugavas" vadību, lai gūtu jaunumus arī par iespējamām izmaiņām komandas sastāvā.

28.12.2012 , 09:40

sportacentrs.com


Написать комментарий