Ceturtdiena uz ceļiem pagājusi bez traģiskām avārijām; ir vairāki cietušie

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Traģiskas avārijas ar bojāgājušajiem ceturtdien nav notikušas, taču vairāki cilvēki negadījumos uz ceļiem ir cietuši, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Siguldā slimnīcā nogādāts kāds 1941.gadā dzimis vīrietis, kurš apgāzās, braucot ar velosipēdu.

Rīgā vairākās avārijās cietuši gājēji un auto pasažieri. Augusta Deglava ielā notika sadursme starp automašīnu "Mercedes Benz", kuru vadīja kāds 1969.gadā dzimis vīrietis, un 1976.gadā dzimušā vīrieša vadīto "Volvo". Avārijā cieta "Volvo" pasažieri - 1976.gadā dzimis vīrietis un 1983.gadā dzimusi sieviete. Satekles un Elizabetes ielu krustojumā autobusa "Setra" vadītājs, 1976.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca gājējam, 1945.gadā dzimušam vīrietim. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Kāda 1996.gadā dzimusi meitene cieta Rīgā, Augusta Dombrovska ielā, kur 1932.gadā dzimis vīrietis ar auto "VW" notrieca meiteni, kura nogādāta slimnīcā. Šajā negadījumā cieta arī kāds 1994.gadā dzimis jaunietis, kurš arī nogādāts slimnīcā, un automašīnas vadītājs, kurš gan no hospitalizācijas attiecās.

Rēzeknē automašīnas "Ford" vadītājs, kāds 1990.gadā dzimis vīrietis, iebraucot pretējā braukšanas joslā, sadūrās ar 1959.gadā dzimušā vīrieša vadīto "Audi". Pēc avārijas vecākais vīrietis nogādāts slimnīcā.

Kopumā ceturtdien policija reģistrējusi 62 avārijas, kurās cieta 11 cilvēki. Reibumā pie stūres pieķerti 10 cilvēki.


Написать комментарий