Ludzā atklāts hokeja laukums

foto ludzaspils.lv
foto ludzaspils.lv

21. decembrī Ludzā tika atklāts mūsdienīgs un komfortabls hokeja laukums. Tā ierīkošanā piedalījas Ludzas sportistu komanda, labvēļi, pašvaldības vadība un speciālisti. Pateicoties “Dinamo Rīga” atbalstam hokeja laukumam ir uzstādītas apmales ar durtiņām un aizsargtīklu. Ludzas novada pašvaldība parūpējās par apgaismojumu un ģērbtuvēm. Tagad slidotājiem un hokejistiem ir iespēja pārģērbties un pārauties siltās telpās, vēsta Ludzas novada pašvaldība.

Slidlauka atklāšanas pasākumā Salavecis un Ezis aicināja ikvienu Ludzas novada iedzīvotāju rūpēties par savu veselību un labsajūtu – pavadīt vairāk laika svaigā ziemas gaisā sportojot. Ludzas novada domes prieksšēdētāja Alīna Gendele izteica savu prieku par to, ka ludzāniešu vidū aizvien vairāk ir aktīvās atpūtas cienītāju un aug laba sportistu paaudze. Alīna Gendele pateicās visiem, kas piedalījās jaunā hokeja laukuma veidošanā. Ludzas pilsētas ģimnāzijas direktore Dzidra Dukšta tencināja gan sponsorus, gan pašvaldību, gan uzņēmīgos sportistus par jaunu športošanas un atpūtas vietu.

Ludzas novada Sporta skolas pedagogi un treneri organizēja sacensības gan lieliem, gan maziem slidotājiem. Sākumā  ātrumā un veiklībā sacentās bērni, pēc tam – pieaugušie. Slidlaukā valdīja sportisks gars, mūzika, jautras čalas un labā vēlējuma vārdi.


Написать комментарий