No starptautiska dambretes turnīra Daugavpils novada pārstāvji pārved trīs medaļas

foto dnd.lv
foto dnd.lv

Pirms Ziemassvētkiem Lietuvā, Dusetu pilsētā, notika Aukštaitijas reģiona atklātais starptautiskais turnīrs 64 lauciņu dambretē ar Lietuvas, Latvijas un Baltkrievijas dambretistu piedalīšanos, informē Daugavpils novada pašvaldības portāls.

Veiksmīgi turnīrā startēja Daugavpils novada dambretisti. Astoņu dāmu konkurencē 1.vietu izcīnīja Višķu pagasta dambretiste un novada čempione Lija Bogdanova. Trešo vietu un bronzas medaļu izcīnīja Medumu komandas pārstāve Olga Aizpuriete.

Daudz sīvāka cīņa bija starp vīriešiem, kur par čempionāta godalgām pēc Šveices sistēmas sacentās 25 dambretisti. Čempionātā piedalījās 1 starptautiskās klases sporta meistars un 4 sporta meistari dambretē.

Veiksmīga diena bija Medumu pagasta pārstāvim Vladimiram Stolam. Pēc 9 spēļu kārtām viņam bija vienāds 6,5 punktu skaits ar titulēto starptautiskās klases sporta meistaru dambretē Valdas Veršuli no Anikščai. Pārspēlē par 1.vietu Vladimirs Stols guva uzvaru un izcīnīja turnīra galveno balvu. Trešajā vietā ar 6 punktiem palika Edmundas Starkus no Utenas, kurš šogad izcīnīja 1.vietu novada čempionātā.

Ar šīm sacensībām novada dambretisti veiksmīgi noslēdza 2012.gada dambretes sacensību sezonu, pārvedot uz novadu 3 godalgas.


Написать комментарий