Pārbaudes turnīrā Francijā Latvijas handbola izlasē atgriezīsies Klešniks

foto sportacentrs.com
foto sportacentrs.com

Latvijas vīriešu handbola izlase 5. un 6. janvārī piedalīsies četru komandu pārbaudes turnīrā Francijā, un valstsvienībā atgriezīsies pieredzējušais Evars Klešniks, vēsta Latvijas Handbola federācija.

Iepriekšējo reizi Klešniks, kurš spēlē Vācijas 1. bundeslīgas klubā "GWD Minden", Latvijas izlasē spēlēja 2010.gada janvārī. Uz turnīru Francijā Latvijas izlase dosies praktiski spēcīgākajā sastāvā, taču potītes savainojuma dēļ nespēlēs saspēles vadītājs Ģirts Lilienfelds.


Turnīrā piedalīsies Latvijas un Lielbritānijas izlases, kā arī divi Francijas PRO D2 līgas klubi "Dijon" un "Mulhouse". Sestdien, 5. janvārī Latvja spēlēs ar "Mulhouse" handbolistiem, bet dienu vēlāk tiksies ar "Dijon" un Lielbritānijas dueļa uzvarētāju vai zaudētāju.

Uz turnīru kopumā dosies 15 spēlētāji. Trīs vārtsargi - Helmuts Tihanovs, Edgars Kukša un Gatis Kozlovs. Malējie spēlētāji - Oskars Arājs, Armands Uščins, Ēriks Blūms un Jānis Pavlovičs. Līnijas spēlētāji - Ingars Dude un Margots Valkovskis. Ārējie spēlētāji - Jānis Gremzde, Kaspars Lisovskis, Dainis Krištopāns, Evars Klešniks, Aivis Jurdžs un Austris Tuminskis.

Atgādinām, ka 2012.gada nogalē, iztrūkstot vairākiem pamatsastāva spēlētājiem, Latvijas izlase izcīnīja trešo vietu Rīgas Domes kausa izcīņā, sacenšoties ar Krievijas, Baltkrievijas un Lietuvas izlasēm.


Написать комментарий