Hokejisti ieņem otro vietu “Daugavpils cup”

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

No 27. līdz 29. decembrim Daugavpils Ledus hallē norisinājās tradicionālais bērnu hokeja turnīrs „Daugavpils Cup”, informē Sporta pārvaldes portāls.

Četru komandu konkurencē otrā vieta Daugavpils BJSS komandai. 1998. dzimušo hokejistu turnīrā piedalījās Raubiču (Baltkrievija), Harkovas (Ukraina), Ventspils un Daugavpils BJSS vienības. Daugavpilieši turnīru iesāka neveiksmīgi ar zaudējumu Harkovai (1:2), toties turpinājums bija krietni vien sekmīgāks. Vienu brīdi atrodoties vadībā ar 4:0, daugavpilieši uzvarēja „Ventu” ar 6:5. Noslēdzošajā grupu turnīra mačā Daugavpils BJSS negaidīti nospēlēja pa nullēm ar galveno favorīti hokeja klubu „Raubiči”.

Spēlē par iekļūšanu finālā vēlreiz tika uzvarēta „Venta” (3:1), savukārt finālā ar 3:7 tika zaudēts Raubičiem. Vērts pieminēt, ka spēles gaitā no 0:3 izdevās panākt 3:4, tomēr pēdējās minūtēs tika ielaisti vairāki vārti, kā rezultātā zaudējums.

Starp turnīra izcilniekiem tika nosaukts aizsargs Pāvels Mackevičs-Maņko, bet finālspēlē par labāko mūsu komandā atzīts Artjoms Pankevičs. 


Написать комментарий