Jaungada nakts Vienības laukumā pagāja disko ritmu noskaņā un bez likumpārkāpumiem

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Šogad Jauno gadu liela daļa daugavpiliešu sagaidīja Vienības laukumā, tādējādi pievienojoties Latvijas akcijai kopīgi nosvinēt šos jautrus un ilgi gaidītus svētkus.

Publiski pasākumi norisinājās arī valsts galvaspilsētā un vairākās lielās pilsētās.

Ap 2 000 daugavpiliešu un pilsētas viesu bija pulcējušies pilsētas centrālajā laukumā, lai noskatītos krāšņu svētku uguņošanu un piedalītos diskotēkā zem klajām debesīm.

Valsts policijas Latgales reģionālajā pārvaldē mūs informēja, ka Jaungada svinēšana Vienības laukumā, kur pastiprinātā režīmā dežurēja Valsts un Pašvaldības policijas darbinieki, pagāja visai mierīgi un bez nopietniem likumpārkāpumiem.

Daži nepilngadīgi pilsētnieki alkohola reibuma stāvoklī tika nogādāti Daugavpils reģionālās slimnīcas Narkoloģijas nodaļā. Tiesa, nav zināms, kur jaunieši lietoja alkoholu – publiskajā pasākumā vai kādā citā vietā.

Pašvaldības rīkotās Jaungada svinības disko ritmu noskaņā daugavpiliešiem patika. Pēc Līvijas Jankovskas domām, šāda veida Jaunā gada sagaidīšana Vienības laukumā varētu kļūt par vēl vienu skaistu tradīciju un mūsu pilsētas vizītkarti.


Написать комментарий