Jaungada naktī vīrietis alkohola reibumā ietriecās kokā

foto portamur.ru
foto portamur.ru

29.decembrī, Nometņu ielā 1984.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu Mitsubishi, notrieca gājēju, 1961.gadā dzimušo vīrieti, kurš izgāja uz ceļa braucamās daļas. Gājējs tika nogādāts slimnīcā.

Stundu vēlāk Smilšu ielā nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu uzbrauca 1948.gadā dzimušajam vīrietim un no notikuma vietas aizbrauca. Cietušais guvis ceļa sasitumu.

Savukārt 30.decembrī kādā autostāvvietā pilsētas centrā 1988.gadā dzimis vīrietis, braucot atpakaļgaitā ar automašīnu Dacia, uzbrauca gājējai, 1933.gadā dzimušai sievietei, kurai bija sneigta medicīniskā palīdzība.

1.janvārī ap 00:35, 1955.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu Mazda pa 18.novembra ielu, notrieca 18 gadus vecu jaunieti, kura šķērsoja ceļu pa gājēju pāreju. Par laimi negadījuma rezultātā jauniete guva tika sasitumus un nobrāzumus.

Jaungada naktī reģistrēts vēl viens ceļu satiksmes negadījums. Ap 4:20 1982.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu Audi pa Daugavas ielu, netika galā ar vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Vadītājs guva dažādās traumas. Jāpiebilst, ka ārēji vīrietis izskatījās alkohola reibumā, taču šo faktu apstiprinās vai noliegs tikai nozīmētā ekspertīze.


Написать комментарий