Drīzumā plānots izsludināt konkursu par „Saules skolas” ēkas rekonstrukcijas pabeigšanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

2.janvārī Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā publicēta informācija par uzvarētāju iepirkumā par tehniskā projekta aktualizāciju, kas ir nepieciešams Daugavpils mākslas vidusskolas „Saules skolas” ēkas rekonstrukcijas darbu pabeigšanai.

Tomēr, izrādījās, ka lēmums par uzvarētāju pieņemts jau septembrī, un dokumentācijas koriģēšana jau veikta.

Projekta kuratore Sabīne Šņepste portālam Gorod.lv pastāstīja, ka šobrīd tehniskais projekts ir izstrādāts, iepirkumam nepieciešamie dokumenti tiek saskaņoti. Drīzumā plānots izsludināt konkursu par darbu veikšanu, lai februāra vidū atvērtu aploksnes ar piedāvājumiem un līdz pavasarim noteiktu uzvarētāju.

Skolas renovācijas un aprīkojuma modernizācijas darbi notiek programmas ietvaros, kura noslēgsies 2013.gadā, tāpēc plānots visus darbus pabeigt jau šogad, paziņoja S. Šņepste.

Jāatzīmē, ka agrāk tika ziņots, ka minētā projekta ietvaros pabeigti 40% no visiem darbiem. 2011.gada oktobrī uzsāktā projekta ietvaros notiek divstāvu ēkas rekonstrukcija, 5 darbnīcu modernizācija, izglītības iestādes aprīkošana ar jauniem datoriem, programmu nodrošinājumu un cita veida aprīkojumu. Darbu veikšanas termiņu pagarināšana bija saistīta gan ar līguma laušanu ar firmu „Gādība”, gan ar lēmumu taupības nolūkos atteikties no trešā stāva izveides, sakarā ar ko tika veiktas izmaiņas tehniskajā projektā.


Написать комментарий