Šogad Biķernieku pamatskolā notika īpaša Jaungada eglīte

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Biķernieku pamatskolas direktors Aleksejs Mackevičs portālam Gorod.lv pastāstīja, ka 2012.gada 28.decembrī Biķernieku pamatskolā notika īpašas Jaungada svinības – sadarbībā ar Bērnu un jauniešu centra „Jaunība” Bērnu klubu „Sudraba avoti” Svetlanas Semeško vadībā tika sarūpēti lieliski svētki pamatskolas skolēniem un viņu ģimenēm.

Pēc A.Mackeviča vārdiem, vairāk nekā 30 Bērnu kluba „Sudraba avoti” dalībnieku nepilnu triju stundu laikā skatītāju uzmanībai piedāvāja iestudējumu „Maša un Lācis”, kura galvenos tēlus apmeklēja Smešariki, Madagaskaras salas dzīvnieki un daudzi citi. Pasākuma gaitā klātesošie dejoja riņķa deju, piedalījās konkursos, tika apbalvoti ar sešu pagastu dāvanām. Mackeviča kungs atzīmēja, ka nekas tamlīdzīgs pirms tam pamatskolā nebija noticis, tāpēc pasākuma dalībnieki bija patīkami pārsteigti.

Svētku laikā Biķernieku pamatskolā tika pasniegtas balvas dažādās nominācijās. Nominācijā „Labākā klase 2012” uzvarēja Biķernieku pamatskolas 4.klase (klases audzinātāja Jeļena Ivbule). Nominācijā „Gada skolotājs 2012” par labāko tika atzīts Biķernieku pamatskolas ģeogrāfijas skolotājs Mihails Korsaks, kurš 2012.gada 18.novembrī tika apbalvots arī ar Daugavpils novada Goda rakstu. Par „Gada ģimeni 2012” tika atzīta Jackeviču ģimene, kura aktīvi piedalījās makulatūras vākšanas konkursā, pateicoties kam Biķernieku pamatskola ieņēma trešo vietu vairāk nekā 300 Latvijas skolu vidū.

Pasākumā tika apbalvoti arī tie skolēni, kuri piedalījās pamatskolas neoficiālā logo izveidē, - Dmitrijs Arhipovs un Tatjana Timofejeva. Viņiem tika pasniegti Goda raksti, bet viņu radītais logo rotās Biķernieku pamatskolas veidlapas.

Mackeviča kungs atzīmēja, ka Jaungada egles galvenā doma bija iesaistīt pasākumā visus – ne tikai pamatskolas skolēnus, bet arī viņu brāļus, māsas, vecākus, vecvecākus, tāpēc viņam ir prieks, kas tas izdevās.

 


Написать комментарий