Līvānu novada pašvaldība aicina izteikt savu viedokli par 2013.gada pašvaldības budžetu

foto: alikovo-crb.med.cap.ru
foto: alikovo-crb.med.cap.ru

Līvānu novada pašvaldība ir uzsākusi darbu pie 2013.gada pašvaldības budžeta plānošanas, ziņo Līvānu novada pašvaldības mājas lapa.

Šajā procesā svarīgas ir iedzīvotāju domas un jaunas idejas, tādēļ pašvaldība lūdz izteikt savu viedokli par pašvaldības budžeta veidošanu un apsaimniekošanu.

Līvānu novada domes organizētā anketēšana tiek veikta no 2. līdz 20.janvārim. Visi iegūtie dati tiks izmantoti tikai aptaujas datu analīzei. Iegūtā informācija tiks izvērtēta, lai pieņemtu labākos risinājumus pašvaldības budžeta plānošanas procesā. Anketēšana ir anonīma. Aizpildīt anketu varat elektroniski tīmekļa vietnē. 

Jāatgādina, ka, pēc Daugavpils novada pašvaldības izpilddirektores Vandas Kezikas vārdiem, Daugavpils novada budžeta veidošanas procedūra esot labi izstrādāta, ar to nodarbojas darba grupa 9 cilvēku sastāvā, kura katru gadu tiekas ar novada pagastu iedzīvotājiem.
Minēto tikšanos laikā komisija uzklausa iedzīvotāju problēmas, kas vēlāk tiek apkopotas un pēc to apspriedes komisija sāk darbu pie budžeta plānošanas. Pateicoties tikšanām ar iedzīvotājiem, tika konstatētas vairākas problēmas, piemēram, skolēnu nodarbinātības iespējas vasaras laikā, logopēda nepieciešamība pagastu skolās, ar skolēnu ēdināšanu saistītās problēmas, kuras tiek risinātas.


Темы: , , , ,
Написать комментарий