Šomēnes Latvijā nonāks modernizētais “Toyota Yaris Verso”

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Šā mēneša beigās tirdzniecībā Latvijā nonāks atjauninātais "Toyota Yaris Verso" modelis, kas maksās no 14 060 latiem, portālu "Delfi" informēja markas importētājs Baltijā. Atgādinām, ka modernizētais spēkrats tika prezentēts aizvadītā gada rudenī Parīzes autoizstādē.

Kā norāda "Toyota", modernizētajā "Yaris Verso" ir 470 jaunu detaļu. Automobiļa virsbūves priekšdaļa ieturēta markas jaunāko modeļu ("Auris" un "Avensis") stilā. Tāpat spēkratam pieejam trīs jauni virsbūves krāsojuma toņi (baltais un divas zilā toņa variācijas).

Mainīta arī interjera apdare, kurā, pēc ražotāja apgalvojuma, izmantoti kvalitatīvāki materiāli. Tāpat automobilim ir citāds mērinstrumentu un dažādu sistēmu vadības sviru izkārtojums. Vēl automobilis ieguvis bagātīgāku standarta aprīkojumu katrā no komplektāciju līmeņiem. Piemēram 6,1 collas skārienjutīgā ekrāna multimediju sistēma pieejama jau bāzes versijā.

Septiņvietīgā automobiļa bagāžas nodalījuma tilpums ir 155 litri, bet savāžot trešās sēdekļu rindas krēslus, tas palielināms līdz 440 litriem.

"Toyota Yaris Verso" pieejams ar kādu no trim dīzeļdzinējiem – divlitru (126 ZS), kā arī 2,2-litru, kas atkarībā no versijas attīsta 155 vai 177 ZS jaudu. Vēl pieejami divi benzīna motori – 1,6-litru (132 ZS) un 1,8-litru (147 ZS) agregāts.


Написать комментарий