Par traucējumiem ielu apgaismošanā Daugavpilī var ziņot pa e-pastu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, 2012.gada 13.decembrī Daugavpils pilsētas domes deputāti pieņēma lēmumu par ielu, laukumu un citu sabiedriskā lietošanā esošo teritoriju apgaismošanas funkciju nodošanu pašvaldības uzņēmumam „Labiekārtošana-D”, kas minētās funkcijas pārņēma 2013.gada 1.janvārī.

„Labiekārtošana-D” personāla direktors Staņislavs Baltacis portālam Gorod.lv paziņoja, ka pēc lēmuma izpildes pilsētas apgaismošanas procesa organizācija neesot mainījusies.

Uzņēmuma pārstāvji apliecināja, ka visi uzņēmuma „Sadzīves pakalpojumu kombināts” darbinieki, kuri strādā pilsētas apgaismošanas jomā, pāries uzņēmumā „Labiekārtošana-D”, tas pats attiecas arī uz visu nepieciešamo aprīkojumu.

Informāciju par traucējumiem ielu apgaismošanā var ziņot dispečeriem, kuri strādā darba dienās no plkst.8:00 līdz 17:00, zvanot pa tālr. 654-22077, 22001150. Kā arī par traucējumiem apgaismošanā var ziņot pa e-pastu labiekartoshana@apollo.lv.

Atgādināsim, ka oktobrī dažu dežūrējošo brigāžu darba grafiks tika pagarināts līdz 22 stundām, lai uzņēmuma darbinieki, negaidot pilsētnieku sūdzības, diennakts tumšajā laikā varētu apsekot pilsētas apgaismojuma objektus un konstatēt traucējumus un problēmas.

Minētais lēmums tika pieņemts sakarā ar grozījumiem likumdošanā, kuri paredz, ka pašvaldība ir tiesīga nodot šīs funkcijas kādam pašvaldības uzņēmumam, ja minētā pasūtījuma apjoms sastāda ne mazāk par 80% no pašvaldības pasūtījumiem uzņēmumam.


Написать комментарий