Saindēšanās Jaungada naktī: Viesnīcas administrācija sniegs komentārus tikai pēc pārbaudes

foto: travelnews.lv
foto: travelnews.lv

3.janvārī Daugavpili satrauca ziņa, ka Jaungada naktī saindējās 18 cilvēki, kuri piedalījās svinībās viesnīcas „Dinaburga” pirtī un baseinā.

Portāla Gorod.lv redakcijā griezās cietušo jauniešu tēvs un vectētiņš Pāvels, kurš pastāstīja, ka, viņaprāt, jaunieši saindējās ar hloru, bet atbildīgo dienestu darbības nebija operatīvas.

Pāvels pastāstīja, ka jaunieši, noīrējot pirti, uzreiz sajuta hlora smaku, tomēr nepievērsa tam uzmanību un piedalījās svinībās līdz plkst.6:00 no rīta. Atbraucot uz mājām, jaunieši stipri klepoja, bet no rīta viņiem sāka sāpēt acis un pasliktinājās redze. Aptiekā iegādātās zāles nelīdzēja, tāpēc trīs cilvēki devās uz slimnīcu, kur jau atradās vēl divi cilvēki no viņu kompānijas. Visiem jauniešiem tika sniegta pirmā medicīniskā palīdzība un paņemti asins paraugi analīzēm. Jaunieši atteicās no hospitalizācijas, tomēr paņēma ārstu izrakstus, kurus 2.janvāra rītā iesniedza policijā un Veselības inspekcijā.

Pēc Pāvela vārdiem, jaunieši uzrakstīja iesniegumu policijā, norādot tikai zālēm iztērētos līdzekļus, kuru summa nepārsniedz 50 latus, tāpēc krimināllieta netiks ierosināta. Par notikušo tika paziņots arī Veselības inspekcijai, kura uzsāka notikušā izmeklēšanu.

Viesnīcas administrācijā cietušie negriezās, tādēļ to izdarīja portāls Gorod.lv. Mums paskaidroja, ka līdz Veselības inspekcijas pārbaudes rezultātu paziņošanas oficiālie komentāri netiks sniegti, jo pagaidām nav konstatēts, kas ir vainīgs notikušajā.

Portāls Gorod.lv sekos turpmākiem notikumiem.
 


Написать комментарий