Daugavpilī veidojas garas rindas pēc pasēm

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņo nra.lv, Rīgā parasti veidojas visgarākās rindas, lai nomainītu pasi. Šogad situācija uz labo pusi nemainīsies, jo beidzas termiņš ne tikai 2002.gadā izsniegtajām pasēm, bet arī 2008.gadā izsniegtajām biometriskajām pasēm.

Lai noskaidrotu, kāda situācija ir Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) Daugavpils nodaļā, mēs griezāmies pie tās vadītājas Irēnas Surgoftes-Kokinas.

Pēc viņas vārdiem, Daugavpilī, tāpat kā Rīgā, veidojas garas rindas pēc jaunām pasēm. Tomēr atšķirībā no Rīgas, kur no 2.janvāra ir papildus pieņemti darbā 74 klientu apkalpošanas speciālisti, bet no 7.janvāra nodaļām galvaspilsētā pagarināts darba laiks no pulksten 8:00 līdz 20:00, Daugavpilī šāda veida izmaiņu nav.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Daugavpils nodaļas vadītāja atzīmēja, ka nodaļas darbinieki spiesti strādāt daudz intensīvāk, apkalpojot ap 150 klientiem dienā.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde atgādina, ka pasi un personas apliecību var noformēt jebkurā PMLP nodaļā neatkarīgi no deklarētās dzīvesvietas.

Lai izvairītos no nīkšanas rindā, ieteicams personas dokumenta nomaiņai pieteikties telefoniski, vienojoties par konkrētu apmeklējuma laiku.


Написать комментарий