Daugavpils volejbolistes Latvijas izlases sastāvā tiek pie vienas uzvaras

foto: news.vartinfo.ru
foto: news.vartinfo.ru

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā volejbolā Latvijas jauniešu izlase savā apakšgrupā ieņēmusi piekto vietu, informē Sporta pārvaldes portāls. 

Izlasei tika piesaistītas trīs Daugavpils BJSS audzēknes. 2. Eiropas čempionāta jaunietēm kvalifikācijas kārtā Latvijas izlasei tika pretī spēcīgās Polijas un Nīderlandes izlases, kā arī Austrija, Ukraina un Lielbritānija. Spēlēs pret galvenajām favorītēm tika zaudēts trīs setos, savukārt pret Ukrainu cīņa jau bija līdzvērtīgāka – 1:3. Ceturtajā mačā ar 3:0 apspēlēta Lielbritānija, bet noslēdzošajā cīņā ar 0:3 zaudēts Austrijai. Finālturnīram kvalificējās divas komandas, bet Latvija ieņēma piekto vietu.

Izlases sastāvā tika iekļautas trīs Daugavpils BJSS pārstāves – Elvita Dolotova, Anastasija Kravčenoka un Sabīne Utināne. Kravčenoka vairākās spēlēs bija viena no rezultatīvākajām, bet Dolotova bija pamatsastāva cēlāja. Utināne savainojuma dēļ spēlēja mazāk. Vērts pieminēt, ka visas Daugavpils meitenes bija par gadu jaunākas nekā lielākā daļa pretinieču. 


Написать комментарий