Preiļu policija atsavinājusi vairāk par 50 gramiem narkotisko vielu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pēdējo triju nedēļu laikā Preiļu iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki, realizējot operatīvo pasākumu kompleksu narkotisko un psihotropo vielu apkarošanas jomā, Preiļu iecirkņa apkalpojamajā teritorijā ir atsavinājuši vairāk par 50 gramiem narkotisko vielu.

Operatīvā darba rezultātā policijas darbinieki kopumā aizturējuši četras personas un uzsākuši divus kriminālprocesus par narkotisko vielu nelikumīgo apriti.

Aizvadītā gada nogalē Kriminālpolicijas darbinieki Līvānu dzelzceļa stacijā aizturējuši agrāk tiesātu 1973.gadā dzimušo vīrieti, pie kura tika atrasti vairāki polietilēna maisiņi ar gaišu vielu. Tika noskaidrots, ka tie bijuši vairāk nekā 14 grami metamfetamīna. Tiesa piemērojusi aizturētajam vīrietim drošības līdzekli apcietinājumu. 

Šī gada 7.janvārī Līvānos tika aizturēti trīs vīrieši, pie kuriem atrasti vairāk par 43 gramiem metamfetamīna. Šodien, 9.janvārī, tiesā tiek lemts jautājums par apcietinājuma piemērošanu diviem no vīriešiem – 1988. un 1974.gadā dzimušajiem. Abi agrāk tiesāti. Abos gadījumos ir uzsākti kriminālprocesi, turpinās izmeklēšana.


Написать комментарий