SIA «Rēzeknes Namsaimnieks» – jauns vadītājs 1

foto: insales.ru
foto: insales.ru

Jau bija paziņots, ka 4. janvārī notika pašvaldības uzņēmuma „Rēzeknes Namsaimnieks” ārkārtas sapulce, kurā tika skatīti vairāki jautājumi, tajā skaitā arī jautājums par valdes locekles D.Abramovas atbrīvošanu no ieņemamā amata, pamatojoties uz viņas iesniegto atlūgumu. Par to informē Rēzeknes pašvaldības portāls.

Par jauno pašvaldības uzņēmuma „Rēzeknes Namsaimnieks” valdes locekli tika apstiprināts Vjačeslavs Spičs.

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, komentējot šo situāciju, atzīmēja, ka V.Spiča izglītība un darba pieredze ir atbilstoša amata prasībām, kā arī šim kandidātam ir skaidra vīzija par to, kā pilnveidot un optimizēt uzņēmuma darbu, sasniedzot labākus rezultātus.

Vjačeslavs Spičs pastāvīgi ir attīstījis savas zināšanas un prasmes. Viņam ir bioloģijas-ķīmijas-darbmācības skolotāja kvalifikācija un bioloģijas bakalaura grāds, dabas zinātņu maģistra grāds bioloģijā ekoloģijas apakšnozarē, Sociālo zinātņu maģistra grāds vadības zinātnē un Vecākā speciālista analītikā kvalifikācija (iegūtās zināšanas atbilst LR standartam PS 0100 „Darba aizsardzības vecākais speciālists”), V.Spičam ir arī vairāki sertifikāti. Viņam ir ļoti bagāta darba pieredze: strādājis A/S „REBIR” par drošības tehnikas inženieri, SIA RKF „NOOK, LTD” par darba aizsardzības un vides aizsardzības vecāko speciālistu, līdztekus strādājot par lektoru Rēzeknes Augstskolā. Viņš ir strādājis arī Rēzeknes pilsētas domē par Darba aizsardzības, ugunsdrošības, bīstamo iekārtu un saimniecības nodaļas vadītāju.

Pats V.Spičs atzīst, ka darbs uzņēmumā „Rēzeknes Namsaimnieks” ir ļoti sarežģīts un atbildīgs. „Es esmu savas pilsētas patriots, un tieši tas bija noteicošais faktors, pieņemot lēmumu stāties šajā amatā. Es redzu, kā uzlabot uzņēmuma darbu un atgriezt iedzīvotāju uzticēšanos. Vienmēr esmu aktīvi iesaistījies pilsētas dzīvē, kā arī pildīju mājas vecākā pienākumus,” stāsta V. Spičs.


Написать комментарий

Skaidrs, darbmācības skolotājs. Labi, ka nav fizkultūras, šitais vismaz mācēs lasīt