V.Širjakovs: Akcija „Apsekosim ielas kopā!” dod rezultātus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils iedzīvotāji aktīvi izmanto pirms pāris dienām uzsāktās akcijas „Apsekosim ielas kopā!” iespējas. Vjačeslavs Širjakovs portālam Gorod.lv paziņoja, ka šajās dienās uz akcijas ietvaros izveidoto e-pastu saņemtas ap 10 iedzīvotāju vēstules.

Atgādināsim, ka Daugavpils pilsētas dome aicina pilsētniekus informēt pašvaldību par ielu stāvokli, bedrēm, ielu un ietvju seguma bojājumiem, sūtot vēstules uz akcijas ietvaros izveidoto elektronisko adresi. Minētā informācija palīdzēs saplānot Komunālās saimniecības pārvaldes šā gada darbu.

Akcijas koordinators V.Širjakovs paziņoja, ka Komunālās saimniecības pārvaldes speciālists, ceļu inženieris Igors Prelatovs operatīvi reaģē uz pilsētnieku sūdzībām: skaidro, kāpēc ielu posmi pagaidām nav izremontēti, paziņo, kad tiks uzsākti remontdarbi vai pieraksta informāciju un tiek skaidrībā ar konkrēto situāciju.

Šobrīd saņemta informācija par problēmām, kuras pašvaldībai jau zināmas (ielu posmi Jaunforštadtē, pilsētas centrā, Jaunbūvē), un sakarā ar kurām apstiprināts remontdarbu veikšanas plāns un termiņi. Pilsētniekus, kuri sazinājās ar pašvaldību, informēja, ka ielu greidēšana Jaunforštadtē ir iekļauta veicamo darbu sarakstā, šogad tiks remontēta arī Piekrastes ielas daļa, kas atrodas pagalmu teritorijā, bet Maizes ielas remontdarbu defektus novērsīs darbuzņēmējs.

Sarakstes gaitā pilsētnieki bieži vien pateicās par operativitāti un sniegtajiem paskaidrojumiem, savukārt pilsētas vadība aicina pilsētniekus vēl aktīvāk iesaistīties akcijā.

Atgādinām, ka pilsētnieku ieteikumi sūtāmi uz e-pastu celubedre@inbox.lv.


Написать комментарий