Daugavpils novada dome aicina darbā jaunai aģentūrai nepieciešamos divus darbiniekus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Novada dome izsludinājusi konkursu uz Daugavpils novada pašvaldības aģentūras „TAKA” direktora vietu un speciālista vietu.

Pērnā gada beigās novada Domes deputāti pieņēma lēmumu izveidot pašvaldības aģentūru, kura attīstīs un koordinēs tūrisma biznesu. Šim mērķim šā gada budžetā tiek plānots iedalīt vairāk nekā 30 000 latu.

Saskaņā ar novada Domes vadības redzējumu, aģentūrā strādās divi darbinieki, kuri nodarbosies ar sakaru dibināšanu iekšējā tirgū, jaunu tūrisma maršrutu izstrādi, tūrisma produkcijas un pakalpojumu pārdošanu iedzīvotājiem, jo nav noslēpums, ka šobrīd novada tūrisma joma piedzīvo grūto laiku.

Potenciāliem kandidātiem uz šiem amatiem jābūt ar augstāko izglītību, jāpiemīt labām organizatoriskām spējām, teicami jāpārvalda latviešu valoda, krievu un angļu valodas prasmes tiks uzskatītas par priekšrocību, jāprot pieņemt lēmumus, strādāt gan patstāvīgi, gan komandā, jābūt komunikabliem un atbildīgiem. Savukārt darba devējs piedāvā interesantu un dinamisku darbu draudzīgā kolektīvā, iespējas profesionālai izaugsmei, stabilu atalgojumu un sociālās garantijas.

Pieteikumus sūtīt pa pastu vai iesniegt personīgi Daugavpils novada domē, Rīgas ielā 2, Daugavpilī līdz 2013.gada 18.janvārim. Kandidāti uz interviju tiks uzaicināti telefoniski, ar katru pretendentu vienojoties par konkrēto datumu un laiku.

Sīkāka informācija atrodama šeit.


Написать комментарий