Lemešonoks: Ušakova komanda nezog, jo plāno ilgstoši darboties politikā 1

foto: treideri.lv
foto: treideri.lv

Ne Rīgas mēru, ne viņa līdzbiedrus nav izdevies pieķert ņemot kukuļus, jo gan pats Ušakovs, gan viņa komanda plāno politikā darboties ilgstoši. Par to telekanāla PRO100TV raidījumā "Vopros s pristrastijem" paziņoja publicists Dainis Lemešonoks.

Tādēļ, pēc viņa teiktā, viņi nezog.

"Varbūt tas skanēs naivi, taču domāju, ka cilvēki, kuriem ir nākotnes politikā, kuriem politiskā karjera ir vēl priekšā, zina, ka nedrīkst sev bojāt dzīvi, lai lieku reizi aizbraukt uz Kanārijām vai nopirktu mīļākajai kažoku. Domāju, ka tuvāk norietam cilvēkiem parādās koruptīvas noslieces. Tādēļ domāju, ka cilvēki, kuri ir atnākuši uz Rīgas domi strādāt ilgstoši nesmērēs rokas gar sīkumiem," stāsta Lemešonoks.
Ja runā par skandālu un ar korupciju saistīto tēmu zūdošo popularitāti, tad to var skaidrot ar tieslietu sistēmas un tiesībsargājošo struktūru lēno darbu.

"Tā (korupcijas tēma) sevi ir izsmēlusi, jo nav neapgāžamu pierādījumu, visi skaļie paziņojumi pārvēršas ilgos un nogurdinošos tiesas procesos. Nav paraugsodu. Ja cilvēki redzētu, ka kāds ir noķerts un nosodīts, ka viņš ir pazaudējis visu savu bijušo labklājību, tad viss kļūtu interesantāk," uzskata publicists.


Написать комментарий

Kā nav kauna tādus murgus vēl tulkot latviski ar kļūdām, tāpat neviens normāls cilvēks, kam Latvija dārga, par SC nebalso. Fuj!