Igors Krutojs: Kirkorovs apmeloja mani

foto: spletnik.ru
foto: spletnik.ru

Komponists Igors Krutojs ir precējies ar sievu Olgu, tie jau ir nodzīvojuši 17 gadus, taču viņu laulību gandrīz izjauca Filips Kirkorovs, ziņo dni.ru.

Igors un Olga neslēpj, par laimīgās laulības aspektu kalpo tas, ka viņi lielāko daļu savas dzīves dzīvo atsevišķi. Igors dzīvo Maskavā, bet sieva ar meitu Ņujorkā. Tikšanās notiek tikai ziemā – Miami, vai vasarā – Monte – Karlo.

„Agrāk es šo situāciju uztvēru ļoti dramatiski, bet pēc tam pieradu. Neskatoties uz to, ka mēs dzīvojam tālu viens no otra starp mums nezūd iekšējā saikne. Neskatoties uz to, ka starp mums ir okeāns un 8 stundu atšķirība laikā nevar saraut mūsu saikni, mēs bieži pat zvanām vienā laikā viens otram,” saka Igors Krutojs intervijā laikrakstam „7 dienas”.

Taču viņu dzīvē notika viens gadījums, kurš lika zem jautājuma viņu turpmāko kopdzīvi. „Es vainoju Kirkorovu, viņš vienkārši apmeloja mani... Uz Jaungada svinībām es atbraucu uz Miami un sieva uz mani skatījās greizi. Es nolēmu uzzināt, un sieva man pēkšņi jautā: „Sarkanvīnu esi iecienījis?” Es atbildēju, ka ne vairāk kā agrāk. Vēlāk sieva uzdeva atkal to pašu jautājumu, un vēlāk sieva pastāstīja, ka viņa esot runājusi ar Kirkorovu un viņš pastāstīja, ka komponists Maskavā dzīvo izšķērdīgu dzīves veidu. Un tagad Maskavā turīgo vīriešu mednieces sarkanajā vīnā pieber apburošās tabletes. Vēlāk mēs vēl ilgi smējāmies par to,” teica Krutojs. Vēlāk Kirkorovs atzina, ka viņš tikai pajokoja.


Написать комментарий