Sākusies Sadzīves atkritumu šķirošanas līnijas Daugavpilī būvniecības ieceres publiskā apspriešana

Publiskai apspriešanai tika nodoti materiāli par Sadzīves atkritumu šķirošanas līnijas Dunduru ielā 13A, Daugavpilī, būvniecību. Būvniecības ieceres ierosinātājs ir AS „DAUGAVPILS SPECIALIZĒTAIS AUTOTRANSPORTA UZŅĒMUMS”.

Projektētājs ir Rīgas firma. Informatīvie materiāli par būvniecības ieceri līdz 2013.gada 11.februārim apskatāmi Daugavpils pilsētas domes telpās, Daugavpilī, Kr.Valdemāra ielā 1, tālr.65404344, un Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas  un  būvniecības  departamenta  telpās  Raiņa   ielā  28,   Daugavpilī, tālr.65457160, Daugavpils pilsētas domes interneta mājas lapā sadaļā Publiskā/sabiedriskā apspriešana. Līdz 11.februārim pilsētnieki var iesniegt rakstiskas atsauksmes.

Būvniecības ieceres prezentācija notiks 24.janvārī plkst 16.30 Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta telpās Raiņa ielā 28, Daugavpilī. Pēc publiskās apspriešanas rezultātu apkopošanas departaments jautājumu gatavos izskatīšanai Daugavpils pilsētas Domes sēdē.

Atgādināsim, ka līnijas būvniecības mērķis ir Daugavpils iedzīvotāju radīto atkritumu šķirošana, kas ļauj nepaaugstināt tarifu par atkritumu izvešanu vai pat samazināt to. Komisijas locekļi nolēma, ka būvniecības atļauja tiks izsniegta, ja tiks izpildīti vairāki nosacījumi.

Daugavpils pilsētas domes izsludinātais konkurss par otrreizēji izmantojamo materiālu atdalīšanas pakalpojumiem noslēdzās pagājušā gada oktobrī. Par konkursa uzvarētāju kļuva piegādātāju apvienība: AS „Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums”, SIA „Eko Latgale” un SIA „Būvzevs”, kura piedāvāja veikt minētos pakalpojumus par 2 992 500 latiem.


Написать комментарий