Anastasija Zavoratņuka nolēma vīra dzīvi kaltētavā

foto: dni.ru
foto: dni.ru

Populārās aktrises vīrs, daiļslidotājs Pēteris Černišovs savas mīļotās dēļ ir pārbraucis no ASV uz Krieviju. Sportists atzinās, ka dzīve Krievijā viņam nav viegla, vēsta portāls dni.ru.

Pēteris Černišovs ir pieckārtējais ASV čempions dejās uz ledus, dzīvoja ASV jau 15 gadus un nav domājis mainīt savu dzīvi. Toties tikšanās ar populāru aktrisi Anastasiju ir pagriezusi viņa dzīvi jaunā plūsmā. Viņš ir pārbraucis uz Krieviju, tas viss risinājās vienas minūtes laikā, apgalvo sportists.

„2007.gadā mani aicināja piedalīties šovā „Dejas uz ledus”, populārais telekanāls „Krievija”. Tā arī mans liktenis bija izlemts, jo tur es iepazinos ar Anastasiju. Viņa bija šova vadītāja. Es ļoti labi atceros to momentu, kad pirmo reizi ieraudzīju viņu. Es sapratu, ka starp mums ir radusies dzirkstele. Aprakstīt ar vārdiem to nav iespējams... Tāda sajūta, ka viss starp mums bija izlemts jau pirmajā minūtē. Toties uz Krieviju es uzreiz nepārvācos, tikai nesen ASV esmu pārdevis visu savu nekustamo īpašumu, bet vienalga lielu laika sprīdi pavadu štatos. Man tur ir draugi, ledus šovi, kuros es piedalos,” citē Pēteri Černešovu laikraksts „Maskavas komsamolietis”.

Dzīve Maskavā rada sportistam vairākas problēmas. Pēc viņa vārdiem, eksistēšanu pilsētā var salīdzināt ar dzīvi veļas mazgājamajā mašīnā. Taču pāris netaisās braukt prom no Krievijas. „Es daudz ko nesaprotu Krievijā, kā arī cilvēkus, kuri neizbrauc no šejienes. Maskava ir liela pilsēta, Ņujorka – liela pilsēta. Taču tikai Maskavā es jūtos kā veļas mazgājamajā mašīnā, no kuras var izrauties ārā, nopelnot lielu naudas summu. Steiga, troksnis ļoti uzmāc. Visa Maskava ir putekļos. Es atceros, kad pie manis ciemos bija atbraucis tētis, viņš ilgi staigāja pa Ņujorku un valkāja ar pirkstu, cerēdams atrast putekļus. Mēs ar Anastasiju dzīvojam mājā, kur ir 40 dzīvokļi, es nepazīstu savus kaimiņus. ASV tā nav, ieejot liftā, tev uzreiz kaimiņi uzsmaida un jautā par notikumiem tavā dzīvē. Pāris minūšu laikā var uzzināt kas cilvēku satrauc, vai ko tas ir pagatavojis vakariņās,” pastāstīja Černešovs.

Sportists atzīmēja, ka no daiļslidotājiem, kuri slido pārī, iznāk labi vīri. „Lieta ir tajā, ka mums sportā parasti ir jāmeklē kompromiss ar partneri, just viņa garīgo, jāprot izvairīties konflikta situācijas. Tas palīdz arī dzīvē. Es vienmēr atceros, ka mēs ar Anastasiju sākām dzīvot zem viena jumta mīlestības dēļ. Šīs domas palīdz man pārdzīvot asos momentus.”

Černišovs pastāstīja, ka ir atradis kopīgu valodu ar Anastasijas bērniem – Annu un Maiku. „Mums ir brīnišķīga saskarsme. Mēs esam draugi. Es mācu viņus tikai pēc savas pieredzes. Protams, kaut kas arī man nepatīk, piemēram, Annas apģērba stils. Bet varbūt es esmu jau vecs un nesaprotu mūsdienīgās tendences modē. Slidot es necenšos viņus mācīt, es pat Anastasiju nespiežu slidot kopā ar mani. Kāpēc? Lai dzīvo savu dzīvi.”


Написать комментарий