Līvānos notiks apmācības jauniešiem „ieSPēJU nakC”

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Pēdējās janvāra dienās Līvānu bērnu un jauniešu centra telpās notiks apmācības jauniešiem no 15-17 gadiem. 

Pasākums ir neparasts ar to, ka jaunieši varēs apdomāt un izteikt viedokļus par nepieciešamo pasākumu organizēšanu un pasākums notiks naktī no 31.janvāra uz 1.februāri. Inga Zvaigzne – Snikere, Līvānu bērnu un jauniešu centra speciāliste, portālam Gorod.lv ir pastāstījusi, ka pasākuma mērķis ir jauniešu māksliniecisko iemaņu, ideju attīstība un iniciatīvu uzklausīšana, kuras varētu būt pilnīgi realizējamas. Apmācības procesā jauniešiem būs iespēja sadraudzēties ar saviem vienaudžiem un lietderīgi izmantot laiku.

Programmas pasākumu organizē speciāliste Ieva Garjāne, Starptautisko jauniešu programmu organizatore (JSPA). „Iespēju nakts ” programmas ietvaros jauniešiem vajadzēs izstrādāt idejas par jauniešu dzīves uzlabošanu, un no rīta viņiem būs iespēja prezentēt savu plānu novada domē.

Pēc I. Zvaigznes – Sniķeres vārdiem, pateicoties projektam jaunieši varēs uzzināt kā var sasniegt savus mērķus, jauno paziņu vidū, iemācīties darbam komandās, plānot, sagatavot un prezentēt savas idejas.

Uz pasākumu aicina visus Līvānu pilsētas un novada aktīvus jauniešus. Savus pieteikumus var iesniegt elektroniskā veidā pēc adreses inga.zvaigzne@livani.lv līdz 29.janvārim vai arī personīgi nest iesniegumus uz Līvānu bērnu un jauniešu centru pēc adreses Rīgas iela 110. Nav jāaizmirst arī par vecāku rakstisku atļauju, lai piedalīties šajā pasākumā.


Написать комментарий