Eiropeīdās rases ziemeļu zara pārstāvju Lielbritānijā kļūst arvien mazāk 4

foto: lookandtravel.ru
foto: lookandtravel.ru

Eiropeīdās rases ziemeļu zara pārstāvji ir kļuvuši par minoritāti attiecībā pret citām rasēm, tas, it sevišķi ir vērojams Londonā, Lesterā, Lutonā un Slau pilsētās, ziņo portāls mignews.com.ua

Pēc agrāk publicētajiem datiem, Londonā 45% iedzīvotāju bija eiropeīdās rases ziemeļu zara pārstāvji. Lesterā šis rādītājs arī 45%, 28% ir no Indijas, 8% no Āzijas un Āfrikas. Lutonā arī radītāji nepārsniedz 45% barjeru, tur arī 14% pakistāniešu, 8% no Bangladešas.

Britu īpatsvars Slau pilsētā sastāda 35%, 18% un 16% ir pakistānieši un atbraucēji no Indijas.

Eksperti prognozē, ka līdz 2020.gadam tāda pati situācija būs vērojama arī Birmingē. Šajās pilsētās ir vērojams ne tikai Āzijas un Āfrikas iebraucēji, bet kopš 2004.gada arī iebraucēji no Igaunijas, Lietuvas, Latvijas, Polijas un citām valstīm.

Tajā pašā laikā neskatoties uz etniskās daudzveidības palielināšanos, lielākā daļa sevi identificē kā briti, tai skaitā arī dzimušie imigrantu bērni Lielbritānijā. Piemēram, Lutonā par britiem sevi uzskata 81% iedzīvotāju.


Написать комментарий

Lūk, Lielbritāniju mori ieņemuši bez ieročiem!

kas ir Slau pilseeta? vai tieshaam idioti nevar normaali uzrakstiit origjinaalpilseetas vaardu. Slough. dunduki un atsaldenji.

95% Lielbritāni ir balti, ka Londonā nav pārsvars nav tik pārsteidzoši, pasaules metropole, Rīga jau ar latvieši nav vairākums.

Anonīms: kas ir Slau pilseeta? vai tieshaam idioti nevar normaali uzrakstiit origjinaalpilseetas vaardu. Slough. dunduki un atsaldenji.

Spriežot pēc Jūsu slenga un uzrakstītā teksta vēl ir strīdīgs jautājums, kas šeit ir atsaldenis!

Написать комментарий