Lopesa uz balvas pasniegšanas ceremoniju atnāca caurspīdīgā kleitā

foto: spletnik.ru
foto: spletnik.ru

Losandželosā notika svinīgā balvas „Zelta globuss” pasniegšanas ceremonija. Svētdienas naktī Beverlihilzā, Hilton viesnīcā bija spilgtākie šovbiznesa pārstāvji, tai skaitā arī Dženifera Lopesa, ģērbusies caurspīdīgā kleitā, ziņo portāls dni.ru.

Holivudas Ārzemju preses asociācijas ikgadējā Zelta globusu balvu pasniegšanas ceremoniju apmeklēja šobrīd populārākie kino jomas darboņi. Pasākums notika jau septiņdesmito reizi. Ceremoniju apmeklēja arī slavenās modeles Heidija Kluma ar draudzeni Džeisoni Steithenu.

Interesanti, ka abas bija izvēlējušās plecu atsedzošus tērpus ar dziļu izgriezumu apakšējā daļā. Tāda veida kleitu fasoni šogad bija populāri aktrišu vidū, jo līdzīgās kleitās uz balvas pasniegšanas ceremoniju arī ieradās Eva Longorija, Hele Berija, Klēra Deinsa.
Lielāko daļu apmeklētāju un žurnālistu satrieca Dženiferas Lopesas tērps. Aktrise ceremoniju apmeklēja ar savu draugu Kasperu Smārtu. Atgādinām, ka Smārts izvēlējās tradicionālu smokingu. Dženifera ieradās apspīlētā un pilnīgi caurspīdīgā kleitā. Tērps slēpa aktrises intīmās vietas un demonstrēja aktrises pikantās formas. Kleita bija miesas krāsā, tā bija rotāta ar vizuļojošiem baltiem izšuvumiem. Tas  radīja iespaidu, ka aktrise ceremonijā ieradusies ļoti atkailinājusies. Varēja redzēt, ka Dženifera bija priecīga, ka lielākā daļa publikas veltīja viņai uzmanību. Viņa ar vislielāko prieku pozēja fotogrāfiem.


Написать комментарий