DU frisbistiem otrā uzvara

foto: du.lv
foto: du.lv

Latvijas frisbija čempionāta 3. sabraukuma posmā otro uzvaru izcīnījusi “Daugavpils Universitātes” komanda. Turnīra tabulā tas ļāvis pakāpties uz sesto vietu, informē Sporta pārvaldes portāls. 

Svētdien Rīgas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas 3. sabraukuma spēles (kopā tādi ir paredzēti pieci) vīriešiem, kā arī 2. posma spēles sievietēm. DU vīriešu komanda šoreiz spēlēja ar vienu no vadošajām komandām “Flying Worms”, kā arī “Salaspils Juniors”.

Pirmajā spēlē pret ventspilniekiem pagalam neveiksmīgs bija spēles sākums, tādējādi vienu brīdi rezultāts bija pat 0:9. Beigu daļa tika nospēlēta veiksmīgāk, bet cerību uz uzvaru nebija nekādu – 3:13.

Svarīgākā bija otrā spēle pret Salaspils jauno maiņu, jo tieši šī komanda turnīra tabulā dalīja ar DU 6./7. vietu. Labāk iesāka salaspilieši, kuri izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr turpinājumā dominēja DU aizsardzība. Pirmajā pārtraukumā dodoties, 7:2 par labu DU. Salaspils ātri divus punktus atguva, bet tas arī viss – 13:4 par labu DU.

Sezonas astoņās aizvadītajās spēlēs DU ir 2 uzvaras un seši zaudējumi, kas dod sesto vietu astoņu komandu konkurencē. Nākamais sabraukuma turnīrs 10. februārī norisināsies Daugavpilī.

Valmieras komandas sastāvā meiteņu grupā spēlēja arī divas DU studentes Evija Arste un Kristīne Babris. Ar viņu palīdzību valmierietēm izdevās uzvarēt divās no trīs spēlēm. Sieviešu konkurencē Valmiera ieņem ceturto vietu sešu komandu vidū.


Написать комментарий