Uzņēmējs J.Vladimirovs par vizīti uz Harbinu: Šādi braucieni nepieciešami biznesa attīstībai

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, 14.janvārī notikušajā kārtējā preses konferencē Daugavpils pilsētas domē tika stāstīts par braucienu uz brālības pilsētu Harbinu (Ķīna), kuru no 3. līdz 10.janvārim apmeklēja delegācija no Daugavpils – trīs pašvaldības darbinieki un četri uzņēmēji.

Par minēto braucienu plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem pastāstīja uzņēmējs Jevgeņijs Vladimirovs, kurš bija delegācijas sastāvā.
J.Vladimirovs aicināja žurnālistus nesaistīt viņa stāstu ar politiku, jo viņš bija ieinteresēts braucienā galvenokārt kā uzņēmējs. Viņš uzņēmēju vārdā pateicās Domei par iespēju apmeklēt Harbinu un delegācijas sastāvā piedalīties visos oficiālajos pasākumos.
Pēc J.Vladimirova domām, šādi braucieni nepieciešami biznesa attīstībai, piemēram, viņam izdevās aprunāties par iespējamo sadarbību ar 32-33 uzņēmējiem. Viņaprāt, vizītes priekšrocība bija iespēja bez starpniekiem sazināties ar citu pilsētu un pārstāvniecību delegācijām.

Bija iespēja iepazīties arī ar Harbinas biznesa centru izveides sistēmu, kuras ietvaros ar izdevīgiem nosacījumiem var izveidot savu pārstāvniecību. „Dome nedibinās biznesam nepieciešamos kontaktus, bet aktivizēs savus sakarus un dos iespēju mums pašiem to izdarīt. No mums būs atkarīgs, vai spēsim izmantot radušās iespējas”, - atzīmēja J.Vladimirovs.

Atbildot uz jautājumu, ko mūsu uzņēmēji varētu piedāvāt Ķīnai, uzņēmējs norādīja, ka, piemēram, viņš varētu piedāvāt ķīniešu patērētājiem degvīnu un kokteiļus.


Написать комментарий