Ludzas novada tūrisma speciālisti reklamē Latviju Vācijā

foto: ludza.lv
foto: ludza.lv

Latvijas tūrisma produkti tiek piedāvāti Vācijas starptautiskajā tūrisma patērētāju izstādē CMT Die Urlaub –Messe (Brīvdienu atpūta) Štutgartē. Tā ir lielākā patērētāju izstāde Eiropa, kuru ik gadu parasti apmeklē ap 200 000 klientu. 

Laikā no 12.-20.janvārim Ludzas tūrisma pārstāvji tautas tērpos,  sadarbībā  ar Latvijas kempingu asociāciju projekta Enjoy the Best ietvaros un  Vācijas  tūroperatoru  Ebdein Reisen, kas piedāvā ceļojumus uz Baltijas valstīm jau 20 gadus, kopējā stendā aicina izstādes apmeklētājus apceļot Latviju, Igauniju un St.Pēterburgu Krievijā, izmantojot kempingus un brīvdienu mājas laukos un pilsētās.

Eiropā lielākā  izstāžu kompleksa  9 zālēs interesenti var atrast konkrētu  informāciju, piedāvājumus  un praktiskas lietas par visu ,kas saistīts ar ceļošanu, aktīvo atpūtu, speciālām interesēm un piedzīvojumu tūrismu visā pasaulē.  Vairāk kā  2000 dalībnieki no 95  pasaules valstīm apmeklētajiem piedāvā ne tikai gatavas ceļojumu paketes ar auto, divriteņiem, kemperautobusiem, kruīzu kuģiem, lidmašīnām, džipiem, kājām , zirgiem, bet arī visu nepieciešamo ceļojumu  un atpūtas aprīkojumu ,sākot  no termokrūzēm, sporta inventāra  līdz modernākajiem ceļojumu autobusiem. 

Apmeklētāji nāk ar konkrētiem mērķiem un interesēm, tāpēc droši var  teikt, ka ikviens buklets vai paskaidrojums par konkrētu piedāvājumu, individuāli sastādītu  tūri sasniegs potenciālo viesi. Stendā tiek izplatīti Latgales, Pierobežas bukleti un kartes vācu valodā, atmosfēru bagātina, skaistie tautas tērpi, latviskie cimdi un zeķes no Ludzas amatnieku centra , putnu dziesmas no Latvijas Valsts Mežu dāvātā  CD un Saldū ražotas Gotiņu konfektes, . Populārākie klientu jautājumi uz ko jāatbild izstādes stendā ir- vai jums ir Baltijas,  Latvijas, Rīgas karte, ko Latvijā  var apskatīt, kur nakšņot, kā  ērtāk nokļūt, vai te runa vāciski. Ir prieks dzirdēt sirsnīgus vārdus par Latvijas dabas  skaistumu, cilvēku sirsnību un bagātīgo kultūru.

Latgalieši pirmo reizi reklamē savas tūrisma iespējas Vācijas izstādē tik daudziem ceļotājiem bez starpniekiem, tieši rokās ar mērķi aicināt uz Latvijas austrumu reģionu ar bagātu vēsturi un dzīvu autentisku kultūru. Strādāt ar augošo pieprasījumu pēc Baltijas valstu un Latvijas tūrisma piedāvājumiem, kas konkurē ar visas pasaules ceļojumiem,  nākošajos gados būtu vērts  atsevišķā Latvijas stendā.


Написать комментарий