Izsludināts konkurss par „Saules skolas” ēkas rekonstrukcijas pabeigšanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada 16.janvārī Daugavpils pilsētas dome izsludināja atklātu konkursu par būvdarbu pabeigšanu projekta ietvaros, kura mērķis ir uzlabot Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules Skola” infrastruktūru.

Pagājušā gada beigās projektētājs pabeidza tehniskā projekta aktualizācijas darbus, minētais projekts bija nepieciešams ēkas rekonstrukcijas darbu pabeigšanai. Atgādināsim, ka projektu vajadzēja koriģēt, jo tika nolemts atteikties no trešā stāva būvniecības, kas izmaksātu lielu naudas summu un projekta līdzekļi to nesegtu.

Projekta kuratore Sabīne Šņepste portālam Gorod.lv agrāk ziņoja, ka programma, kuras ietvaros notiek skolas renovācija un mācību aprīkojuma modernizācija, noslēgsies 2013.gadā, tāpēc darbus tiek plānots pabeigt šogad.

Pretendentu pieteikumi iesniedzami līdz 18.februārim. Būvdarbos iekļauta vairāku konstrukciju demontāža, tostarp veco komunikāciju demontāža, rekonstrukcijas pabeigšanai nepieciešamo jauno konstrukciju uzstādīšana, komunikāciju tīklu ierīkošana, teritorijas labiekārtošana.
 


Написать комментарий