2013.gada aktuālākie gredzeni

foto: rbc.ru
foto: rbc.ru

Gredzens ir rotājums, kurš parāda personas statusu un piederību kādai sociālai grupai un konfesijai. Šis aksesuārs arī šodien nezaudē savu būtību un svarīgumu. Šajā rakstā var iepazīties ar 2013.gada aktuālākiem gredzenu modeļiem, ziņo portāls rbc.ru.

Kompānija Theo Fennel rada tiešām neparastus un ekskluzīvus darinājumus. Gredzens Davy Jones’s Locker ir lādes veidā, ideja ir smelta no filmas „Karību jūras pirāti”. Gredzenā ir ielikts briljants un veidoti gravējumi jūras pasaules tematikā.

Populārs arī ir cits Theo Fennel darinājums – Castle. Zelta pils ar melnā dimanta jumtu, kura izmērs ir 23,88 karāti. Mazās detaļiņas padara gredzenu ne tikai par rotājumu, bet arī par īstu šedevru, šis gredzens pēc vairākiem gadiem noteikti būs izsoles „nagla”.
Šajā sezonā ir aktuāla melnā krāsa. Neparasts Grimoldi dizains ar melno dimantu un dzelteno zeltu padara darinājumu aristokrātisku.

Melnās pērles bieži vien sauc par Ādama asarām, jo ir ļoti reti sastopamas dabā. Šādas pērles rotā Inbar gredzenu, piedodot tam mistisku raksturu. No paša sākuma šo gredzenu sērijas veidotāji pagatavoja gredzenus mazos eksemplāros, tāpēc tie guva ekskluzivitātes raksturu, jo akmeņi gredzena rotājumiem ir reti sastopami dabā, tāpēc divus vienādus eksemplārus reti var pagatavot.
Pasaulē pazīstamā Damiani marka savas kolekcijas D.Icon ietvaros piedāvāja melnās keramikas gredzenus D burta veidā, rotāts ar balto zeltu un dimantiem. Šī kompānija vienmēr pagatavo klasiska stila darinājumus un eksperimentē ar mūsdienu tehnoloģijām.
Damiani veica eksperimentu sadarbībā ar jauno kompāniju John Galliano piedāvāja ekstravagantu rotājumu kolekciju art-deco stilā.
Lielo formu tendence šogad būs aktuāla. Ženēvas brends de Grisogono vienmēr bija līderis savā jomā. Šīs kompānijas tendence ir lielo akmeņu izvietošana gredzenā, kolekcijā High Jewellery ir no baltā zelta un lielā dimanta - 25,09 karāti. Gredzens Renaissance ir izgatavots renesanses stilā.

Neparastie dekori gredzenā šogad ir modē. Piemēram, gredzena Baldessarini kompozīcijas centrā ir kvadrāts no palmas koka. Savukārt, De Beers kolekcijā Talisman izdeva gredzenu Sun Signet ar neapstrādātu dimantu. Tās ir līdzīgas Babilonijas karaļa dārglietu kolekcijai. Pēc juvelieru teiktā, gredzens nes veiksmi biznesā.


Темы: , , ,
Написать комментарий