Daugavpilieši tiek aicināti aktīvāk apmeklēt slidotavu Cietoksnī

foto:lat.gorod.lv
foto:lat.gorod.lv

Daugavpilī darbojas trīs publiskas slidotavas zem klajām debesīm: divas slidotavas atrodas pilsētas centrā Kandavas ielā (netālu no Bērnu un jauniešu sporta skolas) un viena – Cietoksnī.

Netālu no Bērnu un jauniešu sporta skolas uzlieta neliela slidotava (13 × 20 metri), kura darbojusies arī iepriekšējos gados, bet blakus – futbola laukuma vietā – izveidota liela slidotava (20 × 40 metri), kuras borti veidoti no sniega. Mazo slidotavu pilsētnieki var izmantot, lai spēlētu hokeju. Slidotavas tiek apgaismotas līdz plkst.22:00, bet uzvilkt slidas un atstāt mantas var sporta skolā.

Tāpat darbojas āra slidotava Cietokšņa mikrorajona parkā netālu no lielgabaliem, šonedēļ šeit tika uzstādīts apgaismojums, tāpēc slidotavu var apmeklēt arī vakaros. Ledus tiek regulāri atjaunots, bet blakus esošajā lapenē var padzert līdzi paņemto karsto tēju. Cietokšņa pārvaldnieks Jānis Dukšinskis aicina visus pilsētas iedzīvotājus aktīvi apmeklēt āra slidotavu Cietoksnī, kā arī kultūrvēsturiskā objekta teritoriju.


Написать комментарий