Daugavpilī notiekošās sacensības „Zelta ripa” paplašina ģeogrāfiju

foto: delaemstavki.ru
foto: delaemstavki.ru

Līdz 22.janvārim tika iesniegti pieteikumi dalībai sacensībās „Zelta ripa”, kurā piedalās skolu un pagalmu komandas un kuru trešo gadu pēc kārtas rīko Daugavpils hokeja klubs sadarbībā ar Daugavpils Sporta pārvaldi un Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldi.

DHK „Latgale” izpilddirektors Arvīds Saušs paziņoja, ka sacensībām pieteikušas 7 komandas: Daugavpils 17. un 13.vidusskolas, J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas, Centra vidusskolas, kā arī Kalupes, Ilūkstes un lietuviešu Zarasu komandas.

Tiek plānots, ka spēles sacensību ietvaros sāksies nākamnedēļ. Sacensības notiks āra slidotavā Kandavas ielā 17a, bet pusfināla un fināla spēles norisināsies Ledus hallē. Sacensību rīkotāji plāno organizēt arī izbraukuma spēles Kalupē un Ilūkstē.

A.Saušs kopumā visai pozitīvi novērtēja skolu ieinteresētību sacensībās, atzīmējot, ka Hokeja klubs cer, ka drīzumā dalībnieku skaits pārsniegs desmit komandas, bet nākotnē sacensībās piedalīsies visas skolas.

Atgādināsim, ka sacensībās piedalās jaunieši vecumā no 10 līdz 16 gadiem. Pēc rīkotāju domām, „Zelta Ripa” ir liela iespēja jaunajiem spēlētājiem parādīt savu talantu un sākt trenēties hokeja skolā Daugavpilī.

Neskatoties uz to, ka pieteikumu iesniegšanas termiņš ir beidzies, visi interesenti dažu dienu laikā vēl var pieteikties dalībai sacensībās. Pieteikumi iesniedzami Stacijas ielā 45a (Daugavpils Ledus halle) 112.kab. Tālrunis uzziņām – 25909792.
 


Написать комментарий