Noskaidrots, kāpēc Rīgā negaidīti parādījušās Krievijas policijas automašīnas

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Noskaidrots, kāpēc Vecrīgā, pie Doma baznīcas negaidīti parādījušās Krievijas policijas automašīnas. Izrādījās, ka SIA "INGA PRODUCTION" sadarbībā ar Krievijas filmu studiju "Trehmer Production" 2013.gada 14. un 15.janvārī Rīgā uzņēma mākslas filmas "Pereulok" epizodes, raksta portāls "krusttevs.com"

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāvis Mārtiņs Kalaus portālu informēja, ka tas bijis ar Rīgas domi saskaņots pasākums. Atļauju filmēšanai parakstījis Rīgas izpilddirektors Juris Radzevičs.

Savukārt no Drošības policijas portālam gan neizdevās dabūt komentāru - policijas pārstāve no jautājumiem vienkārši "kratījās vaļā".
"Komentārs jāsniedz tiem, kas atļāva šo pasākumu. Iesakām arī vērsties ar šiem jautājumiem pie Rīgas pašvaldības policijas," - tik "izsmeļošu" informāciju pauda Drošības policijas priekšnieka palīdze Kristīne Apse-Krūmiņa.

Kā ziņoja portāls Mixnews, internetā kāds anonīms lietotājs 15.janvārī ievietojis īsu videorullīti, kurš filmēts pie Doma baznīcas. Video autors arī uzrakstījis pavisam skopu komentāru krievu valodā: "Kaut kas tāds var rādīties tikai sapņos - Vecrīgā pie Doma baznīcas sabraukusi Krievijas policija un visu aplenkusi."


Написать комментарий